שטח כולל: 4000  רגל רבוע שהם כ 370 מ"ר.
מעורבות: שיפוץ מקיף, אדריכלות פנים ועיצוב.
מיקום: טורונטו, קנדה.

באחד הרחובות הארוכים בעולם, בדאון-טאון של טורונטו, לקחנו פרוייקט שיפוץ והקמה של אחד ממרכזי היופי והספא המרשימים שידעה העיר. הספא שוכן לו בין בתי קפה טרנדיים, מסעדות ובוטיקים ומציע ללקוחותיו שפע חנייה תוך הקפדה על חניית נכים וחניית VIP ללקוחות המועדפים.

בספא הושקעו משאבים רבים וחשיבה עיצובית, על מנת להפכו למרכז נינוח, נעים וטבעי עבור לקוחותיו. העיצוב יצר הרמוניה של צבעי יסודות הטבע מחום דרך חרדל וקרם, עד למגע נעים של גוונים כחולים של מים וירוקים של טבע. בפריטים שולבו כסאות ומושבי עור נוחים וחמימים לצד גרניט ומוזאיקה טבעית וכן ברזל שבעבודת יד ייחודית נכרך על המראות, דלפק הקבלה הסטנדים והמחיצות.

הסגנון המתקבל בחלל הספא זורם בנינוחות מוינטאג' למודרני – ומשנדלירים קלאסיים וחמימים למסכי LCD וספוטים. גם על התקרות לא פסחנו בעיצוב, ניצלנו את הגובה המרשים לפיסול ועיצוב בגבס תוך שימוש בצבעי רקיע ליצירת מראה שמיימי ונעים.

התוצאה: מקום נעים ונינוח לפינוק הגוף והנפש שלא רוצים לצאת ממנו, או לפחות מבלי לקבוע את הביקור הבא. פיסת גן עדן בלב האורבני של טורונטו.